Om oss

Zoohaven AS ble etablert 2018, med utsalgs sted på Slemdal Senter i Oslo. Vi er en lokal dyrebutikk som tilbyr utstyr til hund, katt, villfugl, gnagere, kanin, fugler og reptiler.

Vi jobber for å gi den beste servicen med høy kunnskap på alle våre produkter. Vi har leverandører som gir rådgivning, opplæring og god garanti på alle sine produkter. Vi har lang erfaring i arbeidet med kjæledyr og vennskapet mellom eier og dens beste venn. Ta deg gjerne en tur innom vår butikk.

Vårt fokus er ditt kjæledyr og hva det trenger i hverdagen. Trenger du noe til ditt kjæledyr, ønsker vi at du skal finne det hos oss. Det vi ikke har, kan vi som regel skaffe innen kort tid. 

Vi startet med en butikk på Slemdal og har nå kommet med Zoohaven sin nettbutikk. Her vil du finne alle varer som er i butikken vår på Slemdal pluss mye mye mer. Vi håper innen kort tid å kunne tilby utstyr til hest og akvarium. 

Hjelp oss gjerne å bli bedre, gå på kontakt oss, send inn ditt forslag til forbedringer og produkt du ønsker. Vi setter veldig pris på alt hjelp vi kan få.  

Vi håper du og din beste venn får en riktig så god opplevelse av Zoohaven og alle våre ansatte.

Noen av våres merker